Prve besede

Velikokrat se na nas obrnete z raznimi vprašanji glede našega dela in čeprav nam ni odveč odgovoriti vsakemu posebej, smo se odločili, da bomo skozi blog poskušali odgovoriti na nekatera vprašanja s katerimi se srečamo na poti ter pojasniti naš proces in vizijo, predvsem zato, da boste bolje razumeli naš pogled na notranje opremljanje in naš način dela.

IDstudio smo ustanovili, ker enostavno obožujemo notranje prostore, radi smo vključeni v celoten proces oblikovanja interierjev od začetne ideje do same izvedbe. Za kratico ID se skriva več besed, ki jih povezujemo s stvarmi, ki so nam pomembne - ideja, identiteta, individualnost. Stoji pa tudi za besedno zvezo interior design, ki je glavna dejavnost s katero se ukvarjamo. Ime prav tako povzame naš minimalističen pristop do oblikovanja, kjer z detajli oblikujemo kotičke v vaših prostorih, medtem ko celoten prostor poskušamo ohraniti preprost in moderen.

Izdelujemo vse od tlorisnih rešitev, idejnih zasnov, vizualizacij pa do vseh potrebnih načrtov ter popisov opreme za izvedbo prostorov. Na nas se lahko obrnete z najrazličnejšimi projekti, ne glede na to ali opremljate manjše pisarne ali pa se lotevate celovite prenove večjega stanovanja.

Preko procesa želimo odkriti kaj vam je v prostorih najpomembnejše in izločiti stvari, ki se ne povežejo v celoto, ki jo želimo ustvariti, zato da oblikujemo najboljše rešitve za vaš prostor. Vedno dobro prisluhnemo vašim željam in navadam, na podlagi katerih zasnujemo vaše prostore, pri oblikovanju pa še vedno radi ohranimo nekaj svobode zato da vas lahko malo tudi presenetimo.

So vam všeč naši projekti in naš pristop, ampak ste si svoje stanovanje predstavljali drugače? Brez skrbi, vedno smo odprti za posebne želje, saj je vsak stil lahko čudovit, vse je v rokah oblikovalca. Pred začetkom projekta se z vsakim izmed vas z veseljem sestanemo, tako najlažje dobimo občutek o vaših prostorih, željah in pričakovanjih. Skupaj ugotovimo kako vam lahko pomagamo in ocenimo investicijo. Obisk vas nič ne stane, le to da se oglasite pri nas in nas spoznate.

Se vidimo.